5.31.2007

Torbalıspor un hedefi büyük


5 yıl aradan sonra tekrar 3. Profesyonel Lige dönen Torbalıspor’da bayram havası sürüyor. Tüm olanaksızlıklara rağmen sadece inançla elde edilen şampiyonluk için ‘mucizeyi gerçekleştirdik’ diyen Başkan Özgür Çağlar hedeflerinin 2. Iig olduğunu söyledi.
“Artık geriye dönmek yok. İşadamlarımızın ve Torbalılıların desteğiyle bir mucize daha gerçekleştireceğiz” diyen Başkan Çağlar, “Torbalıspor’u 3. lige çıkarak ilçemize borcumuz ödedik. Bundan böyle Torbalı halkını arkamıza alarak önümüze bakacağız. İlçemizi en iyi temsil etmek yolunda kurumsallaşmayı ön plana alarak aynı inanç ve azimle yolumuza devam edeceğiz”dedi.
Hedef çıta yükseltmekGeçtiğimiz pazar günü Muğla’da Çiğli Belediyespor’u 2-0 yenerek Türkiye 3. Profesyonel lige 5 yıl aradan sonra dönen Torbalıspor’da hedef geri dönemeyip çıtayı yükseltmek.
‘Şampiyonluk anne sütü gibi helal’Sezon başından beri birçok olumsuz maddi manevi şartlara rağmen adeta mucizeyi gerçekleştiren Torbalıspor şu sıralar taraftarı ile birlikte şampiyonluğu kutluyor. Şampiyonluğa erişmenin çok zor olduğunu belirten Kulüp Başkanı Özgür Çağlar, bu şampiyonluk bizlere anamızın ak sütü gibi helaldir. Kulübümüzde görev alan tüm antrenörlerimiz, futbolcularımız, yöneticilerimiz ve görevliler büyük bir emek sarfederek takımımızı şampiyonluğa ulaştırdıklar. Bilhassa hasta yatağında ki antrenörümüz Bayram Mercan’a gerçek bir armağan verdiğimiz için çok mutluyuz”dedi.
Kulübe sahip çıkma zamanıTakımın bundan sonraki hedeflerinin değişeceğini, eski kötü günlere dönmek istemediklerini belirten Başkan Çağlar, “Şampiyonluk, maddi manevi destekle gelir. Ancak bizler mucizelerle bu takımı şampiyon yaptık. Yöneticilerimiz büyük fedakarlıklar yaptılar. Şimdi Torbalı halkının bu kulübe sahip çıkma zamanıdır. Bu şampiyonluk bize inançla neler yapılabileceğini gösterdi. Az bir bütçe ile yola çıkıp, hedeflediğimiz yere ulaştık. Şimdi bize bu mutluluğu yaşatan en büyük emek sahibi futbolcularımızla yola devam etmek istiyoruz. Tabii ki 3.ligde takviyeler yapılacak. Torbalıspor için hedefler hiçbir zaman küçülmez. Aksine daha da büyür. Dolayısıyla Torbalılı işadamlarından ve taraftarımızın da alacağımız destek bizi çok mutlu edecektir. Torbalı için birşeyler yapmanın zamanı gelmiştir. Eğer destek görürsek önümüzdeki sezon bir mucizeye daha imza atabiliriz”dedi. Öte yandan Torbalısporlu futbolcuların bugün hasta yatağındaki antrenörleri Bayram Mercan’ı evinde ziyaret edecekleri öğrenildi.
kaynak : www.buyuktorbali.com

Hiç yorum yok: