5.29.2007

ZAFER İNANANLARINDIR....


Torbalıspor mucizesi
Kulüp binası olmadığı için bir SSK Dispanseri'ne sığınan kırmızı-beyazlılar, 400 bin YTL'lik bütçe ile 5 yıllık özlemi bitirdi ve 3. Lig hedefine ulaştı
Mugla'da yapılan 3. Lig'e Terfi ikinci etap final maçında Çiğli Belediyespor'u 2-0 yenerek yeni sezonda 3. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Torbalıspor, büyük bir mucizeyi gerçekleştirdi. 11 yıldır kullandığı kulüp binası için Torbalı Belediyesi'nin aldığı yıkım kararının ardından eski bir SSK Dispanseri'ne sığınan kırmızı-beyazlılar, zorluklara göğüs gererek büyük bir başarının altına imza attı. Tam 5 yıl sonra 3. Lig'e yeniden dönmenin sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Özgür Çağlar, 400 bin YTL'lik bir bütçe ile yola çıktıklarını ve hedefe ulaştıklarını belirtti. Çağlar, "Az parayla çok büyük işler yaptık. Ancak bize bu mutluluğu futbolcularımız yaşattı. Yeni sezon için kadromuzu koruyacağız. 3-4 takviye yapacağız. Asansör takım olmayacağız. Oyuncularımıza da şampiyonluk primi olarak 6 bin 500'er YTL verdik" dedi. 2001-2002 sezonunda düştüğü amatör kümeden 5 yıl sonra kurtulan Torbalıspor'da büyük sevinç yaşanırken, ilçe halkı da şampiyonluğu sabaha kadar kutladı.

Mercan'a armağan

Torbalıspor yönetimi, şampiyonluk kupasını Antrenör Bayram Mercan'a verecek. Terfi maçları hazırlıklarını Marmaris'te sürdürürken antrenmanda oyuncusu ile çarpışan ve felç geçiren genç teknik adama kupayı bu hafta içinde götüreceklerini belirten Başkan Özgür Çağlar, "Tüm oyuncu ve yönetim kurulu arkadaşlarımla Bayram Mercan'ın evine giderek hocamızı onurlandıracağız" diye konuştu. Başkan Çağlar, "Bizi sevenlerin gecesini aydınlattık. Büyük bir coşku yaşandı. Sevincimize ortak olan herkesi teşekkür ediyorum" dedi.



kaynak : Yeniasır

Hiç yorum yok: