6.14.2007

Şampiyonluk Kupası'nı Başkan Kocaoğlu'na Getirerek Teşekkürlerini Dile Getirdiler



Muğla'da Gerçekleştirilen Terfi Maçlarında İpi Göğüsleyerek 2007-2008 Futbol Sezonunda 3. Lig'de Mücadele Etmeye Hak Kazanan Torbalıspor Yöneticileri Şampiyonluk Kupası'nı Başkan Kocaoğlu'na Getirerek Teşekkürlerini Dile Getirdiler.

Muğla'da gerçekleştirilen terfi maçlarında ipi göğüsleyerek 2007-2008 futbol sezonunda 3. Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Torbalıspor yöneticileri Şampiyonluk Kupası'nı Başkan Kocaoğlu'na getirerek teşekkürlerini dile getirdiler. Bu sezon 3. Lig'e yükselmenin keyfini yaşayan Torbalıspor'un Başkanı Özgür Çağlar ve kulüp yöneticileri, gerek sezon içinde gerekse final maçları öncesi yaptığı katkılardan ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Kocaoğlu'nun yaptığı katkılardan aldıkları destekle Muğla'da gerçekleştirilen final karşılaşmalarında başarılı olup önümüzdeki sezon 3. ligde mücadele etmeye hak kazandıklarını belirten Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü: “Üçüncü lige çıkmak hem bizim için hem de İzmir için bir gurur meselesi olmuştu. Bunu başardığımız için gururluyuz. Amacımız önümüzdeki sezon 3 ligde kalıcı olmayı sağlayıp eksik altyapımızı tamamlamak. Kurumsal bir yapıya kavuştuktan sonra da 2. Lig A'ya kadar yükselmek. İzmir'in ve Torbalı'nın buna layık olduğunu düşünüyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Torbalıspor'un üçüncü lige çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Üçüncü lige terfi maçlarında İzmir'i temsil eden 6 takımın sporcu ve yöneticilerine final müsabakaları öncesi Kültürpark Atlas Pavyonu'nda bir moral yemeği vermiştik. Bu etkinlik spor camiası ile kaynaşmayı sağladı. Muğla'da gerçekleştirilen final karşılaşmalarında Torbalıspor ipi göğüsledi ve 3. Lige yükseldi. Kendilerini başarılarından ötürü kutluyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Antrenmanda sporcusu ile çarpışarak bir rahatsızlık geçiren Antrenör Bayram Mercan'a da acil şifalar diliyorum” Önümüzdeki süreçte önce 3. Lig'e tutunma, ardından da daha yukarılara çıkma mücadelesi verecek olan Torbalıspor'un İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak destekçisi olacaklarının altını çizen Başkan Kocaoğlu, Torbalıspor'un şampiyonluğunun hem ilçe halkına hem de sporculara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na şampiyonluk kupasını getiren Torbalıspor heyetinde Kulüp Başkanı Özgür Çağlar'ın yanı sıra kulüp yöneticileri Zafer Çetiner, Kemal Uzun ve Tayyip Şengül de yer aldı.



Hiç yorum yok: