6.29.2007

Transfere Devam


Sezona şampiyonluk hedefi ile başlamayı düşünen 3. Lig'in yeni takımı Torbalıspor, transferde bombaları teker teker patlatıyor. Kadroyu güçlendirmek isteyen Kırmızı - Beyazlı ekibin
yönetimi geçen yıldan bazı futbolcularla yollarını ayırırken bazıları ile de anlaşarak iç transfer sorununu çözdü. Yönetim hafta başında iç transferde sağbek Levent ile tekrar anlaştı. Geçtiğimiz hafta anlaştığı ve geçen yılın kadrosunda bulunan Denizlili Nejat'dan teknik heyetin isteği doğrultusunda vazgeçti.Dış transferde de yeni futbolcularla kadrosunu güçlendiren Torbalıspor Teknik Sorumlu Bayram Mercan ve Antrenör İsmet Çelen'in isteği ile Kemalpaşaspor'dan Kaleci Akın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yine Bucaspor'dan Lider Koç, Hakan Lök, Rize Pazarspor'dan Adem Şenkardeş ve Yeni Bornovaspor'dan Nuri ile birer yıl üzerinden anlaşarak sözleşme imzalandı..

TRANSFERE DEVAM

Yeni sezon için önemli takviyelerde bulunarak taraftarlarına güçlü bir takım kuracakları sözünü verdiklerini belirten Kulüp Basın Sözcüleri Ahmet Oruç ve Meti Kavas, "Transferlerimiz teknik heyetin isteği doğrultusunda devam edecek, eksik yönlerimizi teknik heyetimizin raporu ile genç ve dinamik futbolcuları transfer edeceğiz. Ligler başlayıncaya kadar çok güçlü bir ekip yaratıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye açıklamada bulundular.

Hiç yorum yok: